Gratis verzenden boven de 75 euro 14 dagen retourrecht 24/7 Klanten service
Bellamy Gallery in het nieuws

Bellamy Gallery in het nieuws

Bellamy Gallery is de ING starter van de maand oktober door het opvallende modeconcept dat buiten de gebaande paden van het retaillandschap treedt. Zie ook het bericht hierover in De Gelderlander.

Op 18 oktober 2016 openen Imke Bens en Mireille van der Spong, als ING starter van de maand, de Amsterdamse AEX-beurs met een ferme slag op de gong, in stijl. Bekijk hieronder de sfeerimpressie van deze mooie dagopening. 

 

Retail Rookie 2016-2017
Bellamy Gallery is vanwege het vernieuwende modeconcept uitgeroepen tot Retail Rookie van 2016-2017. Zie hier het persbericht. 

Bellamy Gallery in het nieuws
Bellamy Gallery in het nieuws

Op 18 mei 2016 gaat Bellamy Gallery van start. De website is in de lucht en de feestelijke opening vindt plaats in het filiaal in Haarlem. Die dag is Mireille van der Spong te gast bij
het BNR-radioprogramma Zakendoen Met. Het interview is te beluisteren vanaf 7.08.

Subscribe to our Newsletter

Hear the latest and greatest of what Bellamy has to offer you; dear websurfer

Producten

Maatadvies

</span></p>
<p><span class="s1">Op 18 mei 2016 gaat Bellamy Gallery van start. De website is in de lucht en de feestelijke opening vindt plaats in het filiaal in Haarlem. Die dag is Mireille van der Spong te gast bij <br />het BNR-radioprogramma&nbsp;<a href="http://www.bnr.nl/radio/bnr-zakendoen-met/10303704/18-mei-brabantia-bellamy-gallery-en-charlie-temple" target="_blank">Zakendoen Met</a>.&nbsp;Het interview is te beluisteren vanaf 7.08. Open de Maattabel

Dit platform maakt gebruik van cookies. lees meer