Gratis verzenden boven de 75 euro 14 dagen retourrecht 24/7 Klanten service
Bellamy Gallery in het nieuws

Bellamy Gallery in het nieuws

Het nieuwe denken wordt opgepakt: Bellamy Gallery is op 4 januari 2018 in het NOS-journaal van 18:00u en 20:00u. Als iedereen in de keten gelijk "verdient" en de consument de marge krijgt, wordt delen een succes! Bekijk hier het fragment en shop op www.bellamygallery.com!

 

Bellamy Gallery is de ING starter van de maand oktober door het opvallende modeconcept dat buiten de gebaande paden van het retaillandschap treedt. Zie ook het bericht hierover in De Gelderlander.

Op 18 oktober 2016 openen Imke Bens en Mireille van der Spong, als ING starter van de maand, de Amsterdamse AEX-beurs met een ferme slag op de gong, in stijl. Bekijk hieronder de sfeerimpressie van deze mooie dagopening. 

 

Bellamy Gallery in het nieuws
Bellamy Gallery in het nieuws

Retail Rookie 2016-2017
Bellamy Gallery is vanwege het vernieuwende modeconcept uitgeroepen tot Retail Rookie van 2016-2017. Zie hier het persbericht. 

Op 18 mei 2016 gaat Bellamy Gallery van start. De website is in de lucht en de feestelijke opening vindt plaats in het filiaal in Haarlem. Die dag is Mireille van der Spong te gast bij
het BNR-radioprogramma Zakendoen Met. Het interview is te beluisteren vanaf 7.08.

Bellamy Gallery in het nieuws

Subscribe to our Newsletter

Hear the latest and greatest of what Bellamy has to offer you; dear websurfer

Producten

Maatadvies

<strong> Retail Rookie 2016-2017<br /></strong>Bellamy Gallery is vanwege het vernieuwende modeconcept uitgeroepen tot Retail Rookie van 2016-2017. Zie <a title="Retail Rookie" href="http://www.haarlemse-stadsglossy.nl/bellamy-gallery-is-vandaag-uitgeroepen-tot-retailrookie-2016-2017" target="_blank" rel="noopener">hier</a> het persbericht.  Open de Maattabel

Dit platform maakt gebruik van cookies. lees meer