Gratis verzenden boven de 75 euro 14 dagen retourrecht 24/7 Klanten service

Betaalmogelijkheden

In onze webwinkel kun je betalen via iDEAL, creditcard of via Overschrijving (Vooraf betalen). Je ontvangt automatisch een betalingsbevestiging na het plaatsen en betalen van je bestelling.

 

Bellamy Gallery garandeert je veiligheid als je online bij ons winkelt. Je gegevens worden versleuteld verstuurd en nooit aan derden verstrekt.

 

Betalen via iDEAL

Je kunt betalen via iDEAL als je gebruikmaakt van internetbankieren via ING, ABN AMRO, Rabobank, SNS Bank, SNS Regiobank, ASN Bank. Je hebt een bankpas en identificatiemethode nodig. Er zijn geen extra kosten verbonden aan een betaling via iDeal.

 

Betalen via creditcard

We accepteren MasterCard en Visa creditcards. Je kunt je creditcardgegevens via een beveiligde SSL-server invoeren, herkenbaar aan het slotje bovenaan het scherm. Als de creditcardmaatschappij de betaling heeft goedgekeurd, versturen wij de bestelling. Je hebt een bankpas en identificatiemethode nodig om met een creditcard te betalen. Er zijn geen extra kosten verbonden aan een betaling met een creditcard, anders dan de kosten die je creditcardmaatschappij in rekening brengt.

 

Belangrijk: wij accepteren alleen creditcards uitgegeven door MasterCard en Visa. Wij accepteren geen bedrijfscreditcards of creditcards uitgegeven door buitenlandse banken.

 

Overschrijving (Vooraf betalen)

Kies je voor overschrijving? Dan verzenden we je bestelling als we je betaling hebben ontvangen. Indien we na drie dagen nog geen betaling hebben ontvangen, zullen we je bestelling annuleren.

 

Als je ervoor kiest om vooraf middels overschrijving te betalen, ontvang je een orderbevestiging met betalingsinstructies. Je maakt zelf het aankoopbedrag over naar het rekeningnummer, let op: vergeet niet het Mollie referentie nummer in te voeren!

Je ontvangt geen acceptgiro. Er zijn geen extra kosten verbonden aan betalen via overschrijving.

Betaalmogelijkheden

Subscribe to our Newsletter

Hear the latest and greatest of what Bellamy has to offer you; dear websurfer

Producten

Maatadvies

Ons maatadvies is:
...
Open de Maattabel

Dit platform maakt gebruik van cookies. lees meer