Gratis verzenden boven de 75 euro 14 dagen retourrecht 24/7 Klanten service
Duurzaamheid & Bellamy Gallery

Duurzaamheid & Bellamy Gallery

Bellamy Gallery wil bijdragen aan een betere wereld. Een wereld waarin we goed omgaan met het milieu en met elkaar. Ontdek hoe we dat doen.

Goede werkomstandigheden
Al onze producten worden in Europa geproduceerd. We werken alleen samen met leveranciers met uitstekende werkomstandigheden. Bovendien zijn al onze leveranciers lid van het BSCI (Business Social Compliance Initiative). Het BSCI is een vereniging van Europese fabrikanten die willen voorkomen dat hun producten worden gemaakt onder slechte omstandigheden.

Duurzaamheid & Bellamy Gallery
Duurzaamheid & Bellamy Gallery

Eerlijk leefbaar loon
Elk mens heeft recht op een leefbaar loon. Met een leefbaar loon moet een werknemer zichzelf en zijn gezin kunnen onderhouden. Het wettelijk minimumloon is in veel landen echter vaak lager dan het leefbaar loon. Bellamy Gallery maakt zich hard voor een eerlijk leefbaar loon. 

Weg met de wegwerpcultuur
Kleding is op aardolie na de grootste vervuiler van het milieu. Het meest duurzaam is " consuminderen"  en "recyclen". We stimuleren je om onze kleding lang te dragen en anders een tweede leven te geven. Dat doen we door tijdloze, kwalitatieve kleding te maken die je keer op keer kunt dragen en niet gaat vervelen. Bovendien geven we bij aankoop van een kledingstuk twee jaar stijladvies. Je voert de productcode in op onze website en krijgt elke maand inspiratie om je trui of broek op nieuwe manieren te combineren. 

Duurzaamheid & Bellamy Gallery
Duurzaamheid & Bellamy Gallery

Een tweede leven
Is de liefde na een tijd toch over? Dan roepen we je in het label op om het kledingstuk een tweede leven te geven bij vrienden of familie of om het naar een van onze winkels te brengen. Wij brengen ingenomen kleding voor je naar een recyclepunt en investeren de opbrengst weer in de recycle industrie. Het hergebruiken of recyclen van textiel is enorm duurzaam vergeleken met het produceren van textielproducten uit nieuwe vezels omdat voor het maken van nieuwe vezels heel veel water en energie nodig is.

Van 25 tot 65
Leeftijd is maar een getal. Het gaat ons om kennis en talent. Bij Bellamy Gallery willen we werken met mensen met passie. Daarom geven we alle leeftijden een kans. Of je nu 25 of 65 bent.

 

Duurzaamheid & Bellamy Gallery

Subscribe to our Newsletter

Hear the latest and greatest of what Bellamy has to offer you; dear websurfer

Producten

Maatadvies

<strong>Eerlijk leefbaar loon<br /></strong>Elk mens heeft recht op een leefbaar loon. Met een leefbaar loon moet een werknemer zichzelf en zijn gezin kunnen onderhouden. Het wettelijk minimumloon is in veel landen echter vaak lager dan het leefbaar loon. Bellamy Gallery maakt zich hard voor een eerlijk leefbaar loon.&nbsp; Open de Maattabel

Dit platform maakt gebruik van cookies. lees meer