Gratis verzenden boven de 75 euro 14 dagen retourrecht 24/7 Klanten service
Italië

Italië

Algemeen/weetjes

Inwoners: 61,8 miljoen

BNP ($): 2174

Het merkwaardige aan Italië als moderne industriestaat is het feit dat 90% van de Italiaanse (familie)bedrijven tussen de 11 en 500 werknemers heeft, dus erg veel klein- en middenbedrijf. Aan de andere kant is 40% van de bedrijven met minder dan 50 werknemers voornamelijk afhankelijk van de export. 

 

Agent “Franco Frati”
Bellamy Gallery werkt met een Italiaanse agent in Italië, welke zorgt draagt voor de kwaliteitscontrole & controle op werkomstandigheden en tijdige verzending van de orders.

  

Italië
Italië

Fabrieken
Bellamy Gallery werkt met 4 fabrieken in Italië, alle in volledige eigendom van Italianen. De fabrieken zijn al generaties lang in de familie. Elke fabriek heeft zijn eigen specialisme.
•  Grove brei ( lage gauge)
•  Fijnbrei (hoge gauge)
•  Zeer hoogwaardige materialen (hoge gauge)
•  Handgemaakte schoenen, alleen 100% leren schoenen

Italië
Italië
Italië

Subscribe to our Newsletter

Hear the latest and greatest of what Bellamy has to offer you; dear websurfer

Producten

Maatadvies

</p>
<p class="MsoNormal"><strong><span lang="NL" style="mso-ansi-language: NL;">Fabrieken</span><span lang="NL" style="mso-ansi-language: NL;"><br /></span></strong><span lang="NL" style="mso-ansi-language: NL;">Bellamy Gallery werkt met 4 fabrieken in&nbsp;Itali&euml;,<span style="mso-spacerun: yes;">&nbsp;</span>alle in volledige eigendom van Italianen. De fabrieken zijn al generaties&nbsp;lang&nbsp;in de familie. Elke fabriek heeft zijn eigen specialisme.<br /></span><!--[endif]--><span lang="NL" style="mso-ansi-language: NL;">&bull; &nbsp;Grove brei ( lage gauge)<br /></span><!--[endif]--><span lang="NL" style="mso-ansi-language: NL;">&bull; &nbsp;Fijnbrei (hoge gauge)<br /></span><!--[endif]--><span lang="NL" style="mso-ansi-language: NL;">&bull; &nbsp;Zeer hoogwaardige materialen (hoge gauge)<br /></span><!--[endif]--><span lang="NL" style="mso-ansi-language: NL;">&bull; &nbsp;Handgemaakte schoenen, alleen 100% leren schoenen </span></p> Open de Maattabel

Dit platform maakt gebruik van cookies. lees meer